Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Socis i professionals

< Tornar

Gonzalo Rocafort

Gonzalo Rocafort és Soci del departament de Dret Tributari de VIALEGIS ABOGADOS.

Desenvolupa la seva pràctica en tot l’àmbit del dret tributari. Assessora de manera recurrent a empreses de diversos sectors d’activitat, tant empreses de reduïda dimensió com a grans empreses. Especialment, compta amb una important experiència en planificacions fiscals, desenvolupament i direcció d’inspeccions tributàries i litigis de caràcter tributari.

En l’àmbit de la fiscalitat internacional, ha assessorat de manera recurrent societats i particulars estrangers en les seves inversions i desinversions a Espanya. Ha participat també en la reestructuració de grups i de finançament transnacional.

En l’àmbit acadèmic, Gonzalo Rocafort col•labora en diferents institucions públiques i privades, on hi participa de manera habitual en diferents cursos, conferències i màsters tributaris. És professor associat al departament de Dret Tributari de la UDIMA (Universitat a Distància de Madrid), professor del CEF (Centre d’Estudis Financers) y professor invitat en la Universitat d´Andorra on és director academic del Seminari d’actualització en planificació fiscal internacional

Formació:
Economista, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Idiomes: castellà, català i anglès

Contacte

E-mail: g.rocafort@vialegis.com
Tel.: +34 932801144
Fax: +34 932802596
Adreça: Av. Diagonal, 652, Esc. A 8è - 08034 Barcelona

vCard >
< Tornar
PUJAR