Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Socis i professionals

< Tornar

Arturo Ventura

Arturo Ventura és soci del departament de Dret Tributari de Vialegis. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la nostra firma i n’és soci des de la seva fundació. Anteriorment, havia prestat els seus serveis a l’Agència Tributària, especialment en l’àmbit de la gestió tributària.

Desenvolupa la seva pràctica en tot l’àmbit del dret tributari, tant pel que fa referència als impostos estatals i autonòmics, com locals. Especialment, té una llarga experiència en planificacions fiscals, desenvolupament i direcció d’inspeccions tributàries i litigis de caràcter tributari, tant en l’àmbit administratiu com en l’àmbit jurisdiccional.

D’altra banda, assessora de manera recurrent a empreses de diversos sectors d’activitat, tant a empreses de dimensió, reduïda com a societats més grans.

En l’àmbit acadèmic, col·labora amb diferents institucions públiques i privades, on hi participa en diferents cursos, conferències i màsters tributaris.

Formació:
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona

Col·legiació:
Col·legi d’Advocats de Barcelona (1998)

Contacte

E-mail: a.ventura@vialegis.com
Tel.: +34 932801144
Fax: +34 932802596
Adreça: Av. Diagonal, 652, Esc. A 8è - 08034 Barcelona

vCard >
< Tornar
PUJAR